Akiyama Kyudojo  Vissenbjerg
Denne klub er del af en sammenslutning af klubber i Vissenbjerg, som træner og udbreder Budo. Både moderne stilarter og mere traditionelle former. Japansk bueskydning er den ældste og mest traditionsrige Budo fra Japan, og denne klub har til formål at give så mange som muligt mulighed for at fordybe sig i Kyudo. Vi arbejder sammen om, at skabe mulighederne og forbindelserne der gør det muligt at få den nødvendige instruktion.
Vi er under optagelse i Danske Kyudo forbund og forbundet hertil gennem den landeansvarlige Nicolai Sichlau (4 dan). Vi har ikke en fast instruktør, så man skal påregne at tage ansvar for egen læring og for, at søge læring, men naturligvis hjælper de mest rutinerede alle nytilkomne elever i gang så godt vi kan.
Vi arrangerer seminarer og besøg til træningerne hos landsforbundet i København på jævnlig basis.  Medlemmer optages pt. løbende og man skal ved optagelse også meldes ind i Dansk Kyudo forbund.

Akiyama Kyudo træner i Vissenbjerg på Vestfyn, og er igangsat og administreres af Jørgen Jakob Friis.

Henvendelse kan ske til telefon 2392 8855 eller mail jjfriis@gmail.com. Man er også velkommen til at besøge vores facebook side på : https://www.facebook.com/AkiyamaKyudoDojo