弓 道 場 清 心 館

København Kyudojo Seishinkan  blev dannet i 2010 – og har som hovedformål at tilbyde træning og uddannelse i  Kyudo og Budoens principper for folk i hovedstadsområdet. Derudover samarbejder vi med klubber indenlands og udenlands for at øge kendskabet til Kyudo.

Vi træner stilarten Shomen Bushakei – Men velkommer andre stilarter i vores klub.

Vi er stiftere af Dansk Kyudoforbund, som igen er medlem af det europæiske (EKF) , internationale (IKYF) og japanske kyudoforbund(ANKF).

Derudover er vi medlem af DGI – kampidræt og Frederiksberg Idrætsunion (FIU) – og godkend som frivillige non profit forening under folkeoplysningsloven i Frederiksberg Kommune.

Navnet “Seishinkan” er givet os af vores Shidosha Liam O’Brien Sensei (Kyoshi, 8 dan) og betyder “stedet for det rene hjerte”

Efter japansk skik er vores navn derfor København Kyudojo Seishinkan. O’Brien Sensei har forklaret at  det “rene” i vores kontekst skal forstås som “oprigtige”, ting som de er uden tilføjelser – vores eller andres.

Det bunder i en erkendelse af at Kyudo’en ikke er noget vi ejer, men er noget vi får til låns, og vores vigtigste opgave er, at give den videre uden at blande vores egne meninger og synspunkter ind i  den.

Et perfekt navn til vores klub, og formålet med vores kyudo.

Seishinkan
Seishinkan

For yderligere information kontakt evt. Nicolai Sichlau  – Yondan (4 dan) på tlf. 22809840

eller send os en E-.mail under Kontakt

Bank og CVR-/SE oplysninger

Nordea
Reg.nr.  2107
Konto: 0713253154

CVR-/SE 32876331

International bank information
Bank: Nordea
København Kyudojo Seishinkan
IBAN  DK7420000713253154
Swiftadresse  NDEADKKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *