Træning

Hvis du er interesseret i at træne eller vide mere om kyudo, så send os en besked per e-mail ved at bruge vores kontaktformular.

Begynderhold /prøvetimer

Vi giver ikke prøvetimer til uøvede, men har istedet begynder /introduktions hold, ca. hver tredie måned. De foregår typisk over to på hinanden følgende søndage, hvorefter du kan beslutte om kyudo er noget for dig.- Der er begrænsede pladser, så send os en mail og kom på venteliste.

Hvis du har trænet kyudo før, evt. på High School eller Universitet i Japan, eller i udlandet, er du velkommen til at kontakte os med henblik på en prøvetime.

Husk at skrive navn, tlf. nr. og og hvor i landet du befinder dig i beskeden.

Demonstrationer – Opvisninger – Weekend seminar

Vi kommer gerne ud og afholder demonstrationer, eller giver foredrag om Kyudo, og de dele af klassisk japansk ceremoniel  “Michi to Rei “som er en integreret af kyudo udøvelsen . Vi bruger også kimono (wafuku) i vores træning, så vi ved hvordan en kimono skal sidde og hvad den korrekte størrelse er.

Vi har strenge amatør regler i kyudo, så vi tager ikke imod penge, men beder blot om at få dækket vores udgifter.

For yderligere information kontakt Dansk Kyudoforbunds Formand
Nicolai Sichlau på tlf. 22809840 – Eller send en mail via nedstående form.Postadresse
Dansk Kyudoforbund
C/O Nicolai Sichlau
Vigerslevs alle 57, 4 th.
2500 Valby

Bank, Mobilepay og CVR-/SE oplysninger

Bank: Nordea Reg.nr.  2107 Konto: 0713253154
Mobilepay: 975618
CVR-/SE :32876331
International bank information
Bank: Nordea
København Kyudojo Seishinkan
IBAN  DK7420000713253154
Swiftadresse  NDEADKKK

24 thoughts on “Kontakt

 1. Good afternoon.
  I would like to attend the beginner/ introduction classes. When are they and do you have space? I do not speak Danish, is it still possible?

 2. Er det muligt at få en prøvetime eller to her i efteråret? Jegvhar tidligere fundet stor glæde i bueskydning som rungende amatør, men stødte på jeres forening og tiltrækkes af æstetik, krop og filosofi

  Vh Louise

 3. Kære Kyudoklub

  Min søn og jeg vil meget gerne prøve et begynderhold, er det muligt dette efterår? Han er 15, jeg er 44 – ingen af os har prøvet Kyudo før, men vi har læst om det og er meget fascinerede af det.

  Med venlig hilsen
  Karin

  1. Hej Karin,

   I er altid velkomme til at komme forbi vores begynderhold – vi afholder dem i 2 omgange, den 17. og 24. september 2023. Skriv gerne i vores kontaktformular eller på kontakt@kyudo.dk, hvilken dato kunne I godt komme i tænke at komme, så vi ved, hvor mange mennesker kommer forbi.

   Med venlig hilsen,
   Lea

  1. Hej Thorbjørn,

   Vi har mange medlemmer, som kommer fra yderkanter af Storkøbenhavn, alle er velkommen.

   Med venlig hilsen,
   Lea

 4. Kære jer,

  Jeg har lyst til at prøve kyudo og ville høre om det kunne lade sig gøre at aftale et prøvemøde?

  Jeg er en kvinde på 29 år og ville høre om i har et voksenhold?

  Jeg har gået med tanken i lang tid og vil gerne prøve det af for at se om kyudo er noget for mig

  Jeg ser frem til at høre fra jer 🙂

  Bh
  Merve Polat

  1. Kære Merve,
   Tak for din besked. I kyudo har vi kun voksenhold (15+), du er altid velkommen til at prøve af 🙂 Vi afholder begynderhold 2 gange om året, og næste gang bliver om foråret 2024. Hold øje med vores Facebook side for nye events: https://www.facebook.com/DanskKyudo/
   Mvh Lea

 5. Hej
  Jeg vil gerne komme og overvære en træning. Er det muligt at komme søndag d. 14/1?
  Hvornår foregår den næste begyndertræning?

  1. Hej Sofie,
   Vi inviterer gerne andre til at overvære vores træninger, men for en, som gerne vil begynde kyudo, anefaler vi at tage et begynderhold i stedet for. Til almindelig træning vil der nemlig ikke være afsat tid til at svare på eventuelle spørgsmål eller prøve udstyret af 🙂 Vores næste begynderhold vil nok være afholdt om foråret 2024. Hold øje med vores FB side for eventuelle events: https://www.facebook.com/DanskKyudo/
   Mvh Lea

   1. Hej Lea
    Jeg vil gerne skrives på venteliste til et begynderhold.
    Hvordan kan jeg sende mine oplysninger anonymt?

    1. Hej Sofie,

     Jeg håber, du har haft en mulighed at besøge vores begynderhold her i april. Hvis ikke, send gerne en besked til kontakt@kyudo.dk for at blive skrevet op på ventelisten.
     Mvh Lea

 6. Hej med jer!

  Jeg er meget nysgerrig på at træne kyudo og vil rigtig gerne deltage på et begynderhold. Krydser fingre for at der snart er et.

  Håber at høre fra her.

  Med venlig hilsen

  Marie

  1. Hej Marie,

   Tak for din besked. Vi plejer at have begynderhold to gange om året, næste gang bliver i foråret. Hold øje med vores SoMe for nærmere datoer.

   Med venlig hilsen,
   Lea

  1. Hej Jan,
   Jeg håber, du har haft en mulighed at besøge vores begynderhold her i april. Hvis ikke, send gerne en besked til kontakt@kyudo.dk for at blive skrevet op på ventelisten.
   Mvh Lea

 7. Hej,

  I would love to attend on 7 April in Fredricksberg
  I’m 3rd Dan and previously trained for 7 years however since covid and currently living in Sweden I have not practised for 4 years.
  I passed 2 of my exams in Japan during the international Shinsa in Nagoya.
  I also practised in Japan and passed my 3rd Dan in Fukuoka.
  Although I live in Sweden (Hässleholm)I’m English speaking.

  Currently my equipment is in the UK but I would love to just watch kyudo again.

  Please let me know if it is okay to show up or if I should await an invitation. I could only attend on a weekend.

  Look forward to hearing from you.

  1. Hi Victoria,

   Our Sunday trainings from 16:50 are open for spectators, please reach out to secretary@kyudo.dk – I can help you arrange the date to visit. Since you have practiced before and have official grading, you can also join our club as “fjernmedlem”, someone who joins training once in a while. I would recommend to have your own equipment with you, as currently everything is loaned out to beginner’s class. We would like to watch you at makiwara first to make sure that you can train on your own 😉
   Best regards,
   Lea

 8. Vi har en datter på 17 år der tidligere har gået på jeres hold om søndagen. Hun vil gerne genoptage sporten. Hvad tid kommer man om søndagen ?

  1. Hej Anette,

   Din datter er velkommen til at starte igen – vi har et nyt hold i gang p.t. Skriv gerne til secretary@kyudo.dk, og jeg kan vejlede lidt mere iht. mulighederne – alt er afhængigt af hendes erfaring og udstyr hun har.
   Mvh Lea

 9. Hej. Jeg vil rigtig gerne meldes til jeres næste begynderhold. Har længe været tiltrukket af kunstformen og praktiseret zen-meditation i flere år. Er jeres første opstart i september?
  Bedste hilsner,
  Katrine

  1. Hej Katrine,
   Vi har p.t. ingen planlagte begynderhold om efteråret, men skriv gerne til kontakt@kyudo.dk for at blive skrevet op til ventelisten.
   Bedste hilsner,
   Lea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *